Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Kapslleku

Desht ta baj ni pytje a mundesh mem treguu qe tri dit kur po dal per nevoj te madhe po kamm edhe gjak

Oni Oni (4 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
MD Mimoza Keta

/komuniteti