Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Per prolaktinen

Pershendetje, kam cikel te rregullt gjithmone, pervec para tre muajsh e kam pas nje jave me heret, dhe muajin e kaluar 1 jave me vone. Kam 8-9 muaj qe provoj per shtatzani por pa sukses. Ne analiza prolaktina me doli 60.0 A osht vlere shume e larte marr parasyshe qe asnje nga simptomat tjera qe pershkruhen te prolaktina e larte une nuk i kam? Faleminderit

Jeta Hoti (6 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Jeta

Edhe pse ke mungesë te shenjave, kontakto mjekun per te marre trajtim.

Mos neglizhohet.

/komuniteti