Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Dhimbje si therje ne gjirin e djathtë

Pershendetje doktoresh a eshte normale te kesh dhimbje si therje ne gjinjë per shkak te perdorimit te terapis hormonale , qe gati nje vit perdori stimulues per shtatzani per shkak qe jam me vezore policistike qe gati nje vit jam rregullisht me terapi, kam perdor tableta tash qe dy muaj perdori ineksjone per stimulim ( merional ) dhe ket muaj po kam si therje ne gji dhe jam bere merak , e kam kontrollu me dor dhe me shikim te par nuk duket asnje ndryshim po vetem kjo dhimbje ndonjeher me brengos , faleminderit per pergjigje

Dorina Tina (8 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Terapia hormonale ka ndikim ne funksionin e gjirit. Bej nje eko te gjirit per te vleresuar situaten.

Gjithe te mirat.

/komuniteti