Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Humbja e virgjinitetit me shumë gjakderdhje a është e mundur ?

Pse pas marredhenies se pare kam pasur shume gjakderdhje por edhe gjate diteve te tjera kur kam pasur marredhenie, kam pasur perseri gjakderdhje shume te vogla a ka ndonje problem per tu shqetesuar a po eshte normale?


Te lutem mu pergjigj, me respekt Agnesa.

Agnesa (3 vite më parë)

 • MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe Gjinekologja përgjigjet
  MD Mimoza Keta

  Përshëndetje Agnesa

  Mendoj se nuk ka probleme për t’u shqetësuar, për çka tregon. Himeni (cipa e vaginës) është e pasur me vaza gjaku dhe laceracioni (çarja) e tij, mund të korespondoj me çarjen e vazeve të gjakut që janë shkak i hemoragjisë. Ndodh që edhe në dy-tre raporte të tjera pasardhëse, të ketë përsëri gjakrrjedhje të lehtë si rezultat i dëmtimit të këtyre vazeve ose të tjerave. Nëqoftëse edhe pas disa raportesh të tjera seksuale vazhdon gjakrrjedhja, duhet të drejtohesh tek mjeku gjinekolog për të vlerësuar gjendjen.

  Duke shpresuar që këtë përgjigje ta lexojnë shumë nëna dhe vajza, po këshilloj që; pas raportit të parë seksual vizita tek gjinekologu është shumë e rëndësishme.

Shto Koment

 • Bukurie (3 vite më parë)
  Pershendetje. A eshte e mundur qe pas humbjes se virgjinitetit te kaloj dita kur duhet te vijne menstruacionet? Dita ka kaluar, menstruacionet s`me kane ardhur! A eshte e mundshme kjo gje?

kthehu
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.