Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

HZG

E nderuar mjeke, para tri ditesh e kam bo HZG qe 5 vite jam e martuar, a ka shance me mbete shtatezene?.. Pasi i kam qele kanalet mjeku me tha qe i kam pas te mbyllta.

Donjeta (9 vite më parë)

 -
Gjinekologja përgjigjet

HSG ose histerosalpingografia, është ekzaminim që nëpërmjet imazheve radiografike me kontrast, tregon kalueshmërinë e tubave të Fallopit (kanalet). Nëse ju nuk keni probleme të tjera si nga ana juaj dhe e burrit për mos mbetjen shtatzënë, nëse tubat janë të lirë, mendoj që keni mundësi për mbetur shtatzënë.

Kur HSG-ja, dhe analizat e tjera rezultojnë normal, atëherë mundësitë për të mbetur shtatzënë janë të mëdha.

Loki (7 vite më parë)
Kam bere hsg pam pauzuar nje muaj me pas bera inseminim qka mendon doktoresh e nderuaur a do kem sukses qe 4 vite nuk kisha femi tani po pres me pa durim sa eshte e mundur qe te mbes shtatzane kete muaj pas ketyre egzaminimeve qe kam bere hsg dhe inseminim

/komuniteti