Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Rubella igg

Pershendetje dr Atdhe,ne analizat e fundit me kane dalur keto rrzultate rubella-igg 68.10 ndersa rubella-igm 0.1. Cytomegalovirus igg 16.0 ndersa cytomegalovirus igm 0.1,toxoplazma eshte ne vlerat referente,a paraqesin rrezik keto vlera per fillim te nje shtatzanie??

Arjeta M (11 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Arjeta,

Kur imunoglobulinat e klasit G rezultojnë pozitive nënkupton se ju keni qenë në kontakt me virusët respektiv më parë dhe keni imunitet. Andaj kjo nuk paraqet rrezik për shtatzëninë.

/komuniteti