Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Si mund ti eliminosh bengat ne fytyre ose ne trup?

Kam benga ne fytyre dhe ne trup qe nga lindja, besoj se nuk eshte rrezik por thjeshte kam kompleks si mund ti eliminoj me ndonje krem apo me operacion?

Agnsa Berisha (7 vite më parë)

Dr. Ardian Shefkiu - kirurg pediatrik
Kirurgu pediatrik përgjigjet
Dr. Ardian Shefkiu

Pershendetje,

Per ti hequr bengat (nevuset) ne fytyre ose ne pjese tjera ne trup menyra me e sigurte eshte ajo kirurgjike pamvarsisht qe ekzistojne disa metoda alternative per heqjen e tyre, sic eshte ajo me LASER ose edhe me barera te ndryshme ne forme solucionesh ose kreme.

Cdo nevus qe ekscidohet - largohet kirurgjikisht me pas duhet ekzaminuar ne mikroskop nga ana e patologut qe quhet ekzaminim histopatologjik dhe konfirmon diagnozen e nevusit.

Per trajtim me profesional duhet te konsultoheni me Kirurgun Plastik.

Me respekt,

Dr Ardian I. Shefkiu

Kirurg i Femijeve

Agnsa Berisha (7 vite më parë)
per eliminimin e bengave me an kirurgjike sa mund te kushtoj ?

/komuniteti