Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

djegsim
prsh djali para 2 3 jave ka pas barkqitje 3 4 dit pa nal hiq po tash prej qe ju ka nal barkqitja sa her i vjen nevoja me kry jashtqitje i djeg shum pak minuta para se me dal jasht ka djegsim edhe njo dy tri her ju ka kuq aty venii athu pse qka mun me kan. Flm
N. B (4 muaj më parë)
Erina 4 (4 muaj më parë)
Qe ka pas jashtqitje shume ka munci ju ka be varr shperlaje disa her me kamomil besoj i ndihmon jepi uje me shume hekurosja breget se i.kalon besoj

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?