Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

jash teme me ndimoni po patet njohuri
prsh uroj nga zemra te jeni mir
Mos dini dikush se si ti bllokoj ose ti fshi ato kur shkruajm sms qe mundesh me jav dergu smile ose zemrat puthjet ne ms a ka ndonje menyr mi jek ne iphon flm shum po qe me ndimon dikush
Miesa M (5 muaj më parë)
Miesa M (5 muaj më parë)
ida flm e dashur po nuk po di cilin aplikacion me fshi njeher si kam pas por tani i kam nreq e tash qe pom duhet shuuum mi fshi spo di si
Idda Addili (5 muaj më parë)
Miesa po e fshin at aplikacion nihere e zhdryp prap nese don..

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?