Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Cfare eshte faza luteale?


Ju pershendes mbremjee te kendeshme

Adri Desa (1 vite më parë)

Shto Koment

  • Era 2013 (1 vite më parë)
    Qend Resa faza luteale eshte faza e trete e ciklit para se te vije cikli tjeter.Pra eshte faza folikulare kur formohet veza,eshte ajo e ovulacionit dhe pasi perfundon ovulacioni dhe je duke pritur te vije cikli ajo eshte faza luteale.Une keshtu e di .te pershendes

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.