Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Endokrinolog ne Tirane


Mrmb nena ju lutem me rekomandoni nje mjek endokrinolog ne tirane ose ne shkoder.flm

Danjela B (1 vite më parë)

Shto Koment

  • Lori Lela (1 vite më parë)
    une te rekomandoj mjeken endokrinologe ne tirane Evis Sinjari punon tek spitali iranian tek brryli, une tek ajo jam ndjekur per problemin e tiroideve dhe kam ngelur shume e kenaqur dhe tani jam stabilizuar, te uroj gjithe te mirat

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.