Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Formimi i foshnjes ne miter


Http://www.Youtube.Com/watch?V=etmwultnl4q

Fatima Veliu (1 vite më parë)

Shto Koment

  • Fatima Veliu (1 vite më parë)
    Amin edhe ty dhe te gjithave..
  • Orkidea Shahini (1 vite më parë)
    Shumm e mire ..Allahu te shperbleft

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.