Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Ushqimi per bebat


Te dashura nena cfare i keni dhene apo i jepni femijes suaj ne moshen 1 vjec per te ngrene?????

Nertila Doko (1 vite më parë)

Shto Koment

  • Lena Berisha (1 vite më parë)
    te gjitha ne mengjes djali im kur ishte ne at mosh pinte qumsht ne drek meny diqka me mish oriz makaruna shpageta perime te dryshme gjdo dit ndryshe ne mes dirt para gjumit qumsht mas dite pem banane avokado dardh moll pjesh etjra ne dark oriz dhrithna te ndryshme edhe qumsht para gjumi e pëlqejfshije komentin

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.