Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Emri gjin domethanja
A eshte emri gjini katolikve. A doni emra te mir.Me shkronje e per djem flm nene shum
Arbnona Elezi (1 vite më parë)
Majlinda ... (1 vite më parë)
Ooo le qe eshte katilok por edhe kuptimin e ka edhe ma te keq, xhin dmth (exhinet-qe me siguri e din qka jane).

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?