Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Larja ne vaske
Nena keni informacion a te ben dem larja ne vaske ne 3 mujorin e fundit te shtatezanise? Jam 31 javeshe
Armela Kadiu (1 vite më parë)
Bebi Bebushi (1 vite më parë)
Ben dam nese eshte uji shum i nxehte.
Dinna Dinna (1 vite më parë)
Jo moj gjithe pastrohemi ne vask shtatzani te lehtw

/komuniteti

/anketa

A është mëmësia më e kënaqshme se sa që e keni pritur?