Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

lodhja ne shtatzani
pershendetje oj nene jam 16+4 ne shttatzani kjo analiza trombosytet mkadaal.pak ult sedi pojam.shum e lodhun shum.gjith diten rat e fjetun po rrii a ika ndodh najkujna qeshtu mepas qet gjendje shum jam e lodhun mos asht prej qesaj analize sedi hiq spo muj hiqq
vlora anuar (10 muaj më parë)

/komuniteti

/anketa

A është mëmësia më e kënaqshme se sa që e keni pritur?