Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Heqja e çamçakëzit nga rrobat


Pershendetje te nderuara nena, mbreme pa dashje mu kap qamqakezi ne trenerka, kam degjuar qe duhet me gazete dhe hekur, por a dini ju ndonje metode tjeter, i kam shuuuume per merak dhe nuk kam deshire qe t'ii hudhi, Cdo te mire :))

Eda 1 (2 vite më parë)

Shto Koment

  • Lejla_ (2 vite më parë)
    Pershendejte Eda, merre gazeten vere mbi qamqkezin e ngjitur dhe hekurose dhe hiqet menjehere.
  • Eda 1 (2 vite më parë)
    Faleminderit shume Louise, a duhet ta marrim akullin dhe t'ja bejme asaj pjese qe eshte me qamqakez apo si? :)
  • (2 vite më parë)
    Me gazete e hekur une e di se largohet qiriu, kurse qamqakezi me akull, sepse ngrihet e largohet plotesisht

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.