Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Çfarë ushtrime duhet të bëni gjatë shtatzënisë për të mos ndjerë dhimbje gjatë lindjes?

01.11.2016 - Gratë të cilat presin të bëhen nëna së shpejti, padyshim se çdo ditë janë duke u bërë më të forta.

Por, pavarësisht kësaj, asgjë nuk mund t’ua heqë atyre stresin që e kanë për dhimbjen të cilën mendojnë se do ta përjetojnë gjatë lindjes.

Sidoqoftë, ushtrimet e caktuara fizike mund të ndihmojnë shumë për ta përgatitur veten para lindjes, transmeton Telegrafi.

https://www.youtube.com/watch?v=oVKemhvgekk

https://www.youtube.com/watch?v=DWRGsg5xMLQ

https://www.youtube.com/watch?v=VBaciLLbfPE

 

/komuniteti