Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Tuana Berbatovci

Tuana Berbatovci

Lindur më: 2010-05-15 | ora: 06:25
Pesha: 2.6 kg
Gjatësia: 48 cm
Emri i nënës: Besa Morina
Emri i babait: Armend Berbatovci
Vendi: Prishtinë

/komuniteti