Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Mirë se erdhët në njoftime lindjesh tek bebaime.com

Përhapeni lajmin e lumtur për arritjen e bebes tuaj në jetë, tek njoftime lindjesh te bebaime.com. Është e lehtë dhe argëtuese. Me vetëm disa hapa, ju mund të krijoni një njoftim tuajin shumë të bukur për ti njoftuar familjarët dhe shokët. Zgjidheni dizajnin i cili ju pëlqen juve. Pastaj përgjigjuni në detalet e pyetjeve dhe zgjidheni foton e bebes tuaj për të na dërguar.

Njoftimi juaj është interaktiv gjithashtu, shokët tuaj mund të lënë komente dhe urime për ju.

Urime nga bebaime.comEmri dhe mbiemri i bebes:
Emri dhe mbiemri i nënës së bebes:
Emri dhe mbiemri i babait të bebes:
Gjinia:
Data e lindjes:
Ora e lindjes:
Pesha: (kg)
Gjatësia: (cm)
Vendi:
Foto: (191px x 138px)

Tel: (nr. tel. mbetet në redaksi)
Email: (emaili mbetet në redaksi)
Mesazh :
*Beba e Muajit përzgjedhet nga numri më i madh i klikimit "like" nga Facebook.
Përzgjedhja bëhet gjithmonë nga bebet e lindura një muaj më parë (psh. Beba e Muajit Mars, përzgjedhet vetëm nga bebet e lindura në muajin shkurt, e kështu me rradhë…).

Ju faleminderit!
kodi i sigurise:
Ju lutemi plotësoni të gjitha fushat e hijezuara me te kuqe!

/komuniteti