Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Eris Ibishi

Eris Ibishi

Lindur më: 2010-08-31 | ora: 17:20
Pesha: 3.2 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Mjellma Muja
Emri i babait: Enlirat Ibishi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti