Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Majda Musa

Majda Musa

Lindur më: 2018-03-11 | ora: 03.25
Pesha: 3.56 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Albulena Musa
Emri i babait: Blerim Musa
Vendi: Prishtinë

/komuniteti