Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Tian Rukovci

Tian Rukovci

Lindur më: 0001-01-01 | ora: 08:50
Pesha: 3.615 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Gentiana Morina
Emri i babait: Durim Rukovci
Vendi: Prishtinë
Gentiana Morina- Rukovci (4 vite më parë)
Faliminderit e dashure ????
Arjeta Krasniqi (4 vite më parë)
Urimee me jet tgjat e shendet te plot inshallaa

/komuniteti