Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Troja Efendija

Troja Efendija

Lindur më: 2019-10-07 | ora: 10:15
Pesha: 3.83 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Toska Baraku Efendija
Emri i babait: Gazmir Efendija
Vendi: Gjakovë

/komuniteti