Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Delvina Kallabaku

Delvina Kallabaku

Lindur më: 2019-11-03 | ora: 23:50
Pesha: 3 kg
Gjatësia: 0.50 cm
Emri i nënës: Dije Uka
Emri i babait: Jeton Kallabaku
Vendi: Prizren

/komuniteti