Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Dhurata Zuqaku

Dhurata Zuqaku

Lindur më: 2019-12-01 | ora: 19:40
Pesha: 3.8 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Donjeta Zuqaku
Emri i babait: Milaim Zuqaku
Vendi: Prishtinë

/komuniteti