Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Aria Rrmoku
Përshendetje Beba ime. Të bashkangjitur gjeni foton e vajzës time për përzgjedhjen e "Beba e Muajit". Faleminderit, Arta Hertica Rrmoku

Aria Rrmoku

Lindur më: 2020-01-20 | ora: 23:20
Pesha: 2.65 kg
Gjatësia: 50 cm
Emri i nënës: Arta Hertica Rrmoku
Emri i babait: Arianit Rrmoku
Vendi: Prishtinë

/komuniteti