Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Ubejd Koprani

Ubejd Koprani

Lindur më: 2010-01-20 | ora: 13:45
Pesha: 3.85 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Liridona Fetahu Koprani
Emri i babait: Bekim Koprani
Vendi: Prishtinë

/komuniteti