Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Salih Beqa
Mire se erdhe princi jone

Salih Beqa

Lindur më: 2019-12-28 | ora: 11:51
Pesha: 3.8 kg
Gjatësia: 52 cm
Emri i nënës: Xhiseta Dervishi
Emri i babait: Menduh Beqa
Vendi: Prishtinë

/komuniteti