Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Ern Thana

Ern Thana

Lindur më: 2020-01-06 | ora: 17:45
Pesha: 3.77 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Edona Bytyçi Thana
Emri i babait: Edvin Thana
Vendi: Prizren

/komuniteti