Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Roi Gashi
Roi Gashi

Roi Gashi

Lindur më: 2020-03-12 | ora: 14:57
Pesha: 4 kg
Gjatësia: 55 cm
Emri i nënës: Xheneta Gashi
Emri i babait: Granit Gashi
Vendi: Prishtinë

/komuniteti