Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Rei Bytyqi
Përshëndetje!

Rei Bytyqi

Lindur më: 2020-04-07 | ora: 09:50
Pesha: 3.47 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Jeta Kyqyku
Emri i babait: Arlind Bytyqi
Vendi: Gjakovë

/komuniteti