Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Leonik Ukzmajli

Leonik Ukzmajli

Lindur më: 2020-07-23 | ora: 15:10
Pesha: 3.2 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Naife Ukzmajli
Emri i babait: Naife Ukzmajli
Vendi: Prishtinë

/komuniteti