Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Eris Balaj

Eris Balaj

Lindur më: 2010-08-13 | ora: 10:10
Pesha: 3,6 kg
Gjatësia: 56 cm
Emri i nënës: Shqipe Sylaj-Balaj
Emri i babait: Afrim Balaj
Vendi: Prishtinë
Beta (13 vite më parë)
Urime Eris edhe 100 te tjera bukurosh

/komuniteti