Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gostivar Kërkoj kujdestare

Zana ..

7:00-21:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

pershendetje. lypim Babyssiter per 2 femi 6 vjet dhe 3 vjet, nisja me 16 Gusht pagesa 600 fr ne muj dhe ticketen Kthyse, puna e Dados esht, ta dergojn femijen ne kindergarten, te kujdeset per dy yllat ton punt e shpis dhe pregaditjen e ishqimit. mosha 40-55

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 7:00-21:00
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti