Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

Ona Hoxha (3)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te interesuarit te me kontaktojnDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: E diskutueshme
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti