Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Qikatemija Simon

24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkohet nje Kujdestare per dy Vajzat tona, 1 vjeqare dhe 6 Vjeqare ne Zviver ne Zuerich. Mosha juaj max 45 Vjeqare.

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti