Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

Resmie Mjeshtri (53)

orë/ditë

Jom Kujdestare ne Zvicerr per momentin. Kujdesem per themjie dhe pastroj dhe hekurosi. Nese keni interess me Kontaktonj ne nr: +355674460663Detale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti