Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

arlinda leskovica

pa kufi orë/ditë

te jet vajz serioze te dij me femijet tesillet

Detale Profili

  • orari: pa kufi
  • Pagesa: 650fr Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti