Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mena Latifi (3)

orë/ditë

Pershendetje, ofroj pune si mesuese ndihmese per femijet nga klasa 1-5 ne Prishtine ose Podujeve. Jam e sapodiplomuar ne Universitetin e Prishtines Fakulteti i Edukimit - Drejtimi Fillor. Kam pervoje pune me nxenes, dhe gjithashtu kam te perfunduar kurset e gjuhes Angleze dhe Gjermane niveli A2 keshtuqe mundem me ju ofru ndihme edhe per gjuhet e huaja. Çmimi sipas marreveshjes! Kontaktoni ne nr: viber +38343836306 ose 043-836-306Detale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti