Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

H C (28)

orë/ditë 5 vite eksperiencë

Ndodhem ne geneve kerkoj pune si babysitter Nuk kam nevoj per strehim pasi kam shtepine time. 0041779487333Detale Profili

  • Femër
  • 5 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 700franga
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros

/komuniteti