Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Privat L.

4 orë/ditë 2 vite eksperiencë

pershendetje kerkoj nje puntore per pune te shtepis ne zürich

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 4
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti