Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

misini misini

111111 orë/ditë 5 vite eksperiencë

jam ty lyp babysitter per zvicer kanton aargau sa ma shpejt per 2 fmi 2 vjez edhe 1 vjet 0765299972

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 111111
  • Pagesa: 650 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti