Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Aris Llugaliu

Aris Llugaliu

Lindur më: 2020-04-12 | ora: 00:20
Pesha: 3.8 kg
Gjatësia: 53 cm
Emri i nënës: Ymrane Llugaliu
Emri i babait: Nderim Llugaliu
Vendi: Prishtinë
Burbuqe Gubetini (1 javë më parë)
Djali me i miri arisi

/komuniteti