Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

H.L Krasniqi

16.00-20.00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kekroj kujdestare per femijen 7muajsh. Me gjysem orari 3 her ne jave. Nr i tel 049 187 352

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 16.00-20.00
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti