Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Aid Sinanaj
Paç jetë të gjatë pranë prindërve dhe motrës.

Aid Sinanaj

Lindur më: 2020-05-05 | ora: 23:40
Pesha: 3.4 kg
Gjatësia: 51 cm
Emri i nënës: Ajfere Sinanaj
Emri i babait: Dardan Sinanaj
Vendi: Prishtinë
Erëza MH (7 muaj më parë)
Dje bebi juaj paska mbushur 1 vjet uroj te gjitha te mirat dhe jet te shendetshme

/komuniteti