Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Kaltrina Berisha

Max. 10/dite ka 4 dit ne jav. orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mir dita jemi nje familje serioze jetojm ne zvicer kanton bern. Na duhet prej dates 1 mai 2017 ni kujdestare per dy femijet, vajza 9 muaj dhe djali 2 vjeq. Kujdestarja te jet nga maqedonija, ose shqiprija. Dhe mund te vjen ka 3 muaj ne zvicer. Ju lutem nese jeni te interesuar lajmronu.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Max. 10/dite ka 4 dit ne jav.
  • Pagesa: 600chf Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë