Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Jam kujdestare

Drenusha Sulemani

8/16 orë/ditë

Jam psikologe e diplomuar kerkoj pun si kujdestare qpft ne qytete afer tetoves apo ne perendim,ska problem orari vetem dua te mAr edhe vajzen time 9muaj!Detale Profili

 • Femër
 • 8/16 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti