Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mirsade Kuliqi

4 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Ne fakultet drejtimin per perkujdesje te femijes 0-3Detale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 4 orë / ditë
 • Pagesa: 180
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti