Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Dhorothea Male

Mbas ores 4 max 7:30 orë/ditë

Kerkoj ne kujdestare e cila do me asistoje ne edukimin e femijeve. Preferohet te jete lojtare dhe edukuese. Me pelqeu njoftimi i Linea Simeon por nuk kam kontaktin.

Detale Profili

  • orari: Mbas ores 4 max 7:30
  • Pagesa: Motivuese Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë